Ja n'estan farts!

Hi ha hagut una queixa dels alumnes de 1r cicle d'eso ja que els de tercer surten a la seva hora del pati de moment no hi ha noticies. Anirem informant

24 d’abr. 2007

2n ESO Campions torneig de Sant Jordi!

El passat dia 23 d'abril es va celebrar la diada de sant Jordi a l'institut. Al matí es van fer diversos tallers: punts de llibres, samarretes, visita a la granja del Dela, concurs de dibuix,... I a la tarda es va organitzar un torneig de futbol sala en el qual hi varen participar un equip de cada classe i un format per els professors. Els alumnes de 1r i 2n d'ESO es van enfrontar als quarts de final va ser un partit força interessant i a la primera part els de 2n es van avançar amb un gol de Glòria C., els de 1r per això no van trigar menys d'un minut en igualar el partit mitjançant un gol de Sergi M., i Carlos C., germà de l'autora del primer gol, posava el 2 a 1 al marcador. Així va finalitzar la primera part. A la segona un gol d'Àngel S. igualava, altre vegada, el matx ara a dos gols i no va ser fins a l'últim suspir que Marc Antoni B. va establir el 3 a 2 final que donava la victòria als alumnes de 2n.
Aquesta victòria dónava el pas a les semifinals que van jugar contra l'equip dels professors. Avans però els alumnes de 3r i 4t d'ESO es van enfrontar i van guanyar els de 4t per un 2 a 1 Gols: 4t Guillem O., Ferran S. 3r Isaac A. Així doncs els alumnes de 4t passaven a jugar la final. L'altre equip que arribaria a la final sortiria de l'enfrontament entre els alumnes de 2n i els professors. En aquest cas els alumnes van guanyar amb un clar 8 a 2 als professors. Al principi, però, els alumnes es van avançar per mitjà de Laura R. que va aprofitar una pilota que se li va escapar a Arnau. Despres Òscar establia l'empat a 1. Llavors els alumnes van marcar 3 gols consecutius i Òscar posava el 4 a 2 al marcador, despres els alumnes van marcar 4 gols mes a la segona part. La final doncs la van disputar els alumnes de 2n i 4t van tenir ocasions tots dos equips. A la primera part Jaume S. estavellà una pilota al pal però a la segona Miquel A. no va perdonar davant de Javi V. i va establir l'1 a 0 definitiu que donaria la victòria a l'equip de 2n que d'aquesta manera va guanyar el I TORNEIG DE FUTBOL SALA DE SANT JORDI.

ENHORABONA!

20 d’abr. 2007

Problemes a l'Esprint | Resultats

Ja s'han publicat els resultats oficials i l'IES Pere Fontdevila ha quedat 6é amb un temps per sota dels 4000 segons.

Extreccio de la pagina oficial:

L'equip que va enviar amb menys temps de treball les respostes correctes de l'activitat és el centre:
IES Santa Eugènia, de Girona (Gironès)
Qué ha enviat totes les respostes correctes, amb un temps equivalent de 2256 segons (comptant els intents)i esdevé, doncs, el centre guanyador de l'activitat.

Pràcticament ex-aequo, amb un temps de 2342 segons, amb encert al primer intent: IES Montsacopa, d'Olot (la Garrotxa)

També van encertar totes les respostes amb un temps equivalent inferior a 4000 segons, en aquest ordre:

IES Les Corts de Barcelona
IES El Pedró de l'Escala (Empordà)
Col·legi Jardí de Granollers (Vallès Oriental)
IES Pere Fontdevila de Gironella (Berguedà)
Col·legi Regina Carmeli de Rubí (Vallès Occidental)
IES Gregori Maians, d'Oliva (La Safor)
Aula Escola Europea, de Barcelona
IES d'Auro, Santpedor (Bages)
Madre Vedruna Sagrado Corazón, Castelló (La Plana Alta)
Madres Concepcionistas de Barcelona

Més informació

19 d’abr. 2007

Problemes a l'Esprint

Avui al matí un grup d'alumnes de 1r i 2n ESO han participat a les proves de Problemes a l'Esprint que organitza l'ABEAM i l'EDU365.cat. El nostre IES no ha resultat guanyador pero ha estat un dels 5 centres en fer ple en menys de 50 minuts.